Hoe blijf jij aan het stuur van jouw loopbaan?

Gepubliceerd op 20 juli 2021 om 16:11

Laat je het bedrijf kiezen of kies je zelf?

Heb je het al gezien, de arbeidsmarkt is volop in beweging! Bij veel bedrijven is er weer hoop op een mooie toekomst en ze zijn allemaal aan het investeren in nieuwe collega’s. Dit is een geweldige ontwikkeling na een jaar vol onzekerheid.

 

Toch is er ook een keerzijde van de medaille. Er zijn veel organisaties die zichzelf staande hebben weten te houden door de financiële injecties van de overheid. Met het afbouwen van deze steunmaatregelen, zou het kunnen dat bedrijven en minder goed voorstaan, dan ze denken. De verwachting is dat er eind 2021 en begin 2022 reorganisaties en faillissementen doorgevoerd gaan worden. Dat is verschrikkelijk nieuws en kan betekenen dat jouw baan en die van vele anderen verloren gaat en dat de arbeidsmarkt weer omdraait. Dan zijn er weer meer werkzoekenden dan vacatures. 

 

Zit je nog steeds op je plek en zie je een mooie toekomst voor je bij de organisatie waar je nu werkt, dan is het goed om lekker te blijven zitten. Of is er twijfel aan de financiële gezondheid van het bedrijf of misschien twijfel je wel aan de rol waar je nu in zit. Blijf je dan afwachten of ga je nu al actie ondernemen? En hoe kun je je dan onderscheiden van alle andere sollicitanten?

Als jij weet wie je bent, wat je talent is en waar je voor wilt gaan, dan is de keuze aan jou! 

Dit is waar we bij Storyciteren 100% van overtuigd zijn. Tijdens onze workshop nemen we je mee in het herontdekken van je kracht. De oefeningen leiden tot zelfinzicht en de workshop is een duurzame transformatie die leidt tot meer zelfkennis en fundering van je personal brand. 

 

Het oefenen met het opnemen van jouw unieke video pitch is van zeer grote toegevoegde waarde in dit proces van herontdekken en het vergroten van je zelfvertrouwen. Als je over deze drempel heen bent, dan stelt een sollicitatiegesprek niets meer voor ;)

 

Sterker nog, je staat al met 1 voet binnen.

Wil jij zelf aan het stuur blijven van jouw loopbaan, neem dan een kijkje op onze website voor de data van onze workshop. We hopen je na de zomer te zien. 

 

Je bent 1 video verwijderd van je droombaan!

 

Marko & Hella

www.storyciteren.nl  


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.