Wil jij een duurzame oplossing bieden aan jouw mensen in een outplacementtraject?

 

Als je alles hebt geprobeerd om de zaak te redden, is de allerlaatste, gelijk ook de moeilijkste beslissing, mensen laten gaan. Om de zaak overeind te kunnen houden, is het soms onvermijdelijk om deze keuze te moeten maken. Mensen te laten gaan, die hard hebben gewerkt, inzet en betrokkenheid hebben getoond. Dat doet pijn. Soms werken deze mensen al zo lang bij je, dat ze geen idee hebben wat ze moeten doen. Ze hebben het gevoel dat er geen licht is aan het einde van de tunnel. Maar die is er natuurlijk wel, voor iedereen!

Het heftige nieuws moet eerst verwerkt worden, zodat de deur naar een nieuwe wereld weer

op een klein kiertje kan.

 

Storyciteren

 

We zijn geen outplacementbureau. Door diverse elementen verwerkt in onze training Storyciteren, krijgen mensen weer vertrouwen in zichzelf en in de toekomst. De training is een combinatie van storytelling en solliciteren door middel van video. Storyciteren als onderdeel van je outplacementtraject, vergroot de kans dat je medewerkers snel een nieuwe baan vinden. Want Storyciteren is niet alleen het maken van een video pitch ter versterking van je cv, maar het is een bewustwordingsproces. Deelnemers worden zich meer bewust van wie ze zijn, waar ze voor staan, wat ze willen en wat ze uitstralen. Door deze ontwikkeling zitten ze met meer vertrouwen in een sollicitatiegesprek en is de kans van slagen significant groter. Door de video zijn ze onderscheidend in hun presentatie, waardoor ze sneller uitgenodigd zullen worden.

 

Wat levert het op

 

Meer zelfkennis en daardoor meer zelfvertrouwen, waardoor deelnemers krachtiger in het sollicitatie proces zitten.

Een krachtige video pitch die ze kunnen gebruiken als bijlage bij hun sollicitatie.

Deelnemers worden aantrekkelijk voor werkgevers en zullen uitnodigen gaan ontvangen voor vacatures.

Ze ontvangen tips waarmee ze hun LinkedIn Profiel aantrekkelijk kunnen maken voor potentiële werkgevers.



Praktische info

 

De training duurt een dagdeel

De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 mensen.

Marko Bajic (Professioneel Video-Trainer) en Hella Bolte (Strategisch Recruitmentpartner) hebben hun krachten gebundeld en komen graag op locatie de training verzorgen.

De kosten bedragen 1149 euro (ex btw en inclusief reiskosten en voorbereiding) per dagdeel en onafhankelijk het aantal deelnemers. Voor jullie organisatie wordt er een besloten Facebookpagina aangemaakt, waarin de deelnemers na afloop hun video’s kunnen delen en ze gerichte en effectieve feedback ontvangen.