Strategisch recruiter Hella Bolte vertelt hoe Storyciteren is ontstaan.

"Tijdens een van de coachsessies met mijn vaste business coach kwam ik tot de conclusie dat ik meer van mezelf mocht laten zien online.

Hoe meer je, als ondernemer, van jezelf laat zien, hoe meer mensen je kennen, je gaan vertrouwen en uiteindelijk met je willen gaan samenwerken.

Kennen, vertrouwen en kopen. Dat was de les en dus mocht ik aan de slag met mijn zichtbaarheid.

 

Hoe doe je dat?

 

Niet geheel toevallig kwam ik een video tegen van ene Marko. Hij stelde zich voor als Marko met een K en dit ezelsbruggetje blijkt te werken. Want hij bleef in mijn gedachten.


Zijn uitgesproken video’s maakten indruk op me. Hij inspireerde me en was heel vaak online zichtbaar. Ik dacht toen: Het werkt! Doordat ik hem vaak voorbij zag komen, werd hij langzaam een bekende voor mij.


Op een dag had hij een leuke onlinetraining, waarbij de deelnemer mocht oefenen met video en hij zou feedback geven. Inmiddels had hij mijn vertrouwen en dus ging ik er voor… Super spannend! Een nieuwe stap voor mij buiten mijn comfort zone. Ik bleek een natuurtalent ;)

 

Vanuit deze training ontstond een leuk contact en kwamen we erachter dat onze passie hetzelfde was, namelijk mensen vanuit hun kern in hun kracht zetten.


Ik doe dat op gebied van recruitment en Marko op gebied van videopresentaties. En zo is Storyciteren geboren! Een combinatie van solliciteren en storytelling.

Je bent 1 video verwijderd van je droombaan.

 

Onze samenwerking is nu meer dan 1 jaar oud en ik ben er nog steeds elke dag blij mee.

Marko is de jonge hond en komt met grappige innovatieve ideeën. Ik moet af en toe even slikken bij zijn uitgesproken ideeën en elke keer hebben we veel lol met de uitwerking ervan.

We vullen elkaar goed aan, maken prachtige programma’s, helpen mensen terug te gaan naar wie ze in werkelijkheid zijn en hebben al doende heel veel plezier."

Blijf gratis op de hoogte van de nieuwste updates over Storyciteren!
(op dit moment versturen wij geen e-mails.)